A művész szerint meglepően könnyűek a ruhák.

Porcelánból és festett ólomüvegből készít jelmezeket a művész, állítólag pillekönnyűek a darabok - Fotó: Instagram

A profi sminkmester és az autodidakta stylist, Candy festett ólomüvegből és porcelánból készít jelmezeket, amelyek állítólag bátran hordhatóak és még kényelmesek is. A művész mindig is túl nehéznek találta azokat a jelmezeket, amelyeket egy-egy sminkjeihez viseltek a modellek, ezért mindig is kereste a porcelán és az ólomüveg könnyebb és rugalmasabb változatait, amelyekkel alkotásaikat a következő szintre emelheti. Ez az ötlet hívta életre a Porcelain 2.0 nevű kreációját, amelynek darabjai könnyű és hordható porcelánból és ólomüvegből készülnek.

Az otthoni bezártság, a Covid-19 járvány kezdeti szakaszában sok időt töltött azzal, hogy számos technikával és anyaggal kísérletezzen – ezek közül sok próbálkozás kudarcba is fulladt. Végül a faux porcelán és a mű ólomüveg lett a befutó, amelyekből három hét alatt hozta létre ezeket a drámainak mondható ruhakölteményeket.

A művész most abban reménykedik, hogy Rihannának vagy Lady Gagának is megtetszenek a szettek. Mondjuk szerintünk ez a szett pont bejönne valamelyiküknek:

Forrás.: (via)

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner