A londoni Karen Gregory egy pillanatig sem kételkedett a férfi állításában, aki mindent pontosan előre kitervelt.

A férfi Szerzett egy gyógyszeradagolót, amit vitaminokkal töltött meg azt hazudva, hogy azok a kemoterápia során felírt tabletták. Bottal járt és még a kezelések időpontjaira is elvitette magát az 50 éves asszonnyal, aki – Bevis állítása szerint – nem mehetett be kísérőként kórházba.

Az irányítás mániás férfi egyszer még el is ájult a szomszédok előtt, amikor barátnője éppen nem volt vele otthon.

Ezután nem engedte Gregoryt sehova, mondván nem hagyhat magára egy haldoklót, ha mégis megteszi, börtönbe kerülhet. Az asszony végül mindenben kiszolgálta a férfit, fürdette, ette, segített neki sétálni a kertben, sőt még pelenkázta is.

Közzétette: Kevin Bevis – 2019. november 30., szombat

Egy nap azonban Gregory a fészerben takarított, ahol vitaminos dobozokat talált, melyeknek tartalma pontosan úgy néztek ki, mint élettársa ”gyógyszerei”. Ekkor vált először gyanússá számára a férfi állítása. A dolog annyira nem hagyta nyugodni a nőt, hogy felhívta kórházat ahol Bevist állítólag kezelték, de nem volt az intézmény rendszerében ilyen nevű beteg. Amikor a leletek után érdeklődött párjánál, az agresszívvá vált és üvöltözni kezdett vele, hogy

hogyan merészeli egy haldokló szavait kétségbe vonni.

Végül Gregory feljelentette a férfit a rendőrségen. A rövid nyomozás során kiderült, Bevis valóban csak megjátszotta betegségét.

Az egyébként agresszív és bántalmazó férfi azért hazudta rákosnak magát, mert képtelen volt elfogadni, hogy a nő el akarja hagyni őt és többé nem uralkodhat felette.

Közzétette: Kevin Bevis – 2019. november 30., szombat

Kevin Bevist 18 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték amiért betegnek adta ki magát, illetve családon belüli erőszak miatt. Ezen felül szabadulása után legalább öt évig nem mehet volt párja közelébe.

– Milyen ember az ilyen? Velem volt amikor elveszítettem az unokahúgomat aki rákos volt. Tudta, hogy mennyire megviselt a dolog, és tudta, hogy képtelen lennék magára hagyni egy beteg embert – nyilatkozta Gregory aki tudja, hogy kívülről sok gyanús jel utalt arra, hogy éltéttársa betegsége csak egy átverés, de állítása szerint abban a helyzetben annyira megriadt, hogy családjában megismétlődik a borzasztó tragédia, hogy nem bírt tisztán látni.

Forrás.: (via)

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner