Tényleg elképesztő a hasonlóság.

Kép: Ikreknek nézik a 60 éves anyát és 30 éves lányát

A 60 éves Dawn Hubshert és 30 éves lányát, Cher Hubshert gyakran összetévesztik egymással, az emberek nem hiszik el, hogy nem testvérek és, hogy 30 év van közöttük.

A floridai Dawn és Cher nem csak legjobb barátnők, de megosztják egymással ruháikat, Dawn szerint lánya barátsága tartja őt fiatalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I can’t believe tonight was the season Finale! Gosh where did time go??? Thank you all so much for all of your support throughout this season. We had so much fun filming, watching this season, and especially connecting with all of you!! Some may think my relationship with mom is crazy, others may adore it. This is our bond though and I’m so thankful for it! Tune in next week for “The Best of Smothered”!!!! We can’t wait❤️ ....... big shoutout and thank you to @tlc and Bodega pictures for making this possible! @rhiannon_hyde_jacques @twerkdotcom @paulheadcasting @1stthings1stimthejillest #smothered #smotheredtlc #tlc #mom #daughter #motherdaughtertwins

Cher (@cherhubsher) által megosztott bejegyzés,

Chert eleinte zavarta, hogy mindenki egyidősnek nézi őket, de ahogy idősödött már megtanulta értékelni azt, hogy anyukája nem a tipikus anya.

A fiatalos Dawnnal egyébként ismerősei azzal viccelődtek, hogy biztos egyedül nemzette a lányát, mert szakasztott mása lett. Azt mondja, zöldségalapú diétát követ, edz, ügyel a bőrápolásra és alvásra, rengeteg vizet iszik.

Forrás.: (via)

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner