Sújosan megsebesítette utasát egy taxis a dél-koreai Puszanban. A sofőr azért támadt rá a fiatal férfira, mert az túl sokat szellentett az autóban.

(Képünk illusztráció, fotó: Bloomberg / Getty)

Emberölési kísérlet miatt emeltek vádat egy taxisofőr ellen, aki megkéselte az utasát még augusztus 3-án a dél-koreai Puszanban – írja a Huffington Post koreai kiadása.

Az ötven éves sofőr elismerte a tettét, azt mondja, sajnálja a történteket, nem érti, hogyan borulhatott el az agya egy pillanatra. A rendőrség szerint a sofőr azt nehezményezte, hogy a húszéves utas többször is elszellentette magát az autóban. Amikor a sofőr leengedte az autó ablakait és szólt az utasnak, hogy jó lenne, ha visszafogná magát, a felek között szóváltás alakult ki.

A vita eldurvult, a sofőr pedig előkapta a horgászkését, ami állítólag csak azért volt a kocsiban, mert a taxisnak másnap szabadnapja volt és horgászni akart menni. Az utast súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel kórházban kezelik, az állapota stabil. A taxist előzetes letartóztatásba helyezték.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner