Szegény cirmos értetlenül nézett, hogy mégis mit akarnak tőle a gazdái ezzel a furcsa meglepetéssel.

Egérnek is szűkös lenne a netről rendelt macskaágy

Azt már megszokhattuk, hogy az internetről rendelt tárgyak finoman szólva tartogathatnak meglepetéseket. Például nem várt potyautasokat – egértetemet vagy éppen kimúlt aranyhalat -, de az is megesik, hogy nem egészen úgy néz ki a netről rendelt cucc a valóságban, mint a vásárlásra csábító képeken.

Utóbbi esett meg a következő történet főhősével is, aki történetesen egy macska. A kis Cleót kilenc évvel ezelőtt fogadták örökbe gazdái, és azóta valósággal elhalmozzák minden földi jóval. Vettek már neki egy tonna játékot, van macskaalagútja és kondicionáló kereke is a többi között. És a cica bizony a család távolabbi tagjait is alaposan a mancsa köré csavarta már.

Legutóbb gazdájának apósa döntött úgy, hogy meglepi a macskát egy kis ajándékkal. Lányáéknak sem szólt róla, hogy egy finom, puha kuckót rendelt a cicának a neten, így amikor a postás csengetett a csomaggal, őket is meglepte a gesztus. Hát még amikor kibontották az ajándékot, ami ránézésre tényleg egy macskakuckóra hasonlított, csak éppen a méretével adódott egy kis probléma, mutatjuk:

Persze a család azóta is röhög a történteken. A pórul járt após azt mondta, tulajdonképpen örül, mert mindössze 30 dollárjába került, és az egész famíliának sikerült életre szóló élményt szereznie.

Forrás.: via

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner