Először visszautasították a kérésüket, majd miután panaszt nyújtottak be, végül megengedték nekik, hogy a gyereküket Luciferként anyakönyveztethessék.

Ezzel a névvel és kinézettel tényleg nehéz lehet állást találni. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Dan és Mandy Shelton az angliai Derbyshire-ben élnek, és az itten hivatalban szerették volna elintézni, hogy kisfiuk anyakönyveztetett neve Lucifer legyen.

A 37 éves Dan elmondása szerint miután elmondták, hogy mit szeretnének, a hivatalnok undorral az arcán nézett vissza rájuk.

„A nő azt mondta, hogy ezzel a névvel sosem kap majd munkát, a tanárok pedig nem akarják majd tanítani őt” – panaszkodtak.

A szülők próbálták elmagyarázni, hogy egyikük sem vallásos, a Lucifer név pedig ógörögül azt jelenti, hogy a fényhozó, de nem figyeltek rájuk – írta meg a ladbible.

A nő elmondta nekik, hogy a Lucifer nevet Új-Zélandon betiltották, ezért inkább adjanak neki valami más nevet, és majd hívják odahaza Lucifernek.

A Shelton házaspárt elutasították, ám ők ebbe nem nyugodtak bele. Panaszt nyújtottak be az elutasítás miatt, és mivel a városi tanács semmilyen legális indokot nem talált az anyakönyveztetés visszautasítására, így végül a fiukat Luciferként anyakönyveztethették.

Ilyen egy igazi happy end. Vagy nem?

Forrás.: nlc.hu

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner