Bizonyos értelemben az is vészhelyzet, ha az embernek elromlik a hűtője, gondolták a helyi rendőrök, akik nem mindennapi jócselekedettel segítettek egy szegény, kétségbeesett floridai özvegyasszonyon.

Hűtő - Fotó: Getty

A floridai Cheryl Nanartonis a 911-et hívta, miután elromlott a hűtőszekrénye. A riasztásra a helyi rendőrök meg is érkeztek, és tájékoztatták az idős asszonyt, hogy a rendőröket a telefonszámukkal együtt életveszély és bűncselekmények esetén szabad csak hívni.

Ám a zsaruknak megesett a szívük a nőn, és ha már egyszer a helyszínre vonultak, elgondolkodtak rajta, hogy miben is segíthetnének. Illetve belegondoltak abba, hogy az idős nőnek a hűtő elromlása jelentette az életveszélyes helyzetet, hiszen mi lesz, ha megromlik az étel?

A rendőrök végül felvették a kapcsolatot a nő lakhelyéhez közeli segélyszervezetek egyikével, és gyűjtési akciót szerveztek, hogy új hűtőt vehessenek Cherylnek.

Szerencsére a szükséges összeget sikerült hamar összekalapozni, amelyből a rendőrök megvásárolták az új hűtőszekrényt, és ki is szállították Cheryl otthonába, így gyorsan és sikeresen elhárult az életveszély.

Forrás.: (via)

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner