Hetek óta gyerek úszószemüvegeket hord haza egy bristoli cica. Gazdája is értetlenül áll a dolog előtt, és szeretné megtalálni az úszószemüvegek tulajdonosait.

Még a gazdája sem hitte el, miket hord haza macskája

macskája nagyon szereti a gazdáját, és mindig apró ajándékokkal lepi meg a bristoli nőt. Egereket, apró madarakat visz haza, ami nem is olyan meglepő egy cicától, de mostanában más dolgokkal fejezi ki a szeretetét.

Az Avery nevű macska hetek óta úszószemüvegeket hord haza, már nyolc darabot szerzett alig három hét alatt. Az 52 éves Sally nem is tudja hova tenni cicája új hóbortját.

Még különösebb az egészben, hogy a lakásuk közelében nincs is uszoda vagy sportközpont, ahonnan Avery elcsenhetné az úszószemüvegeket, de még kerti medence sem. Ráadásul az úszószemüvegek mind gyerekeknek való darabok. A kétgyerekes anya már körbekérdezte a szomszédokat is, de senkitől nem tűnt el úszószemüveg.

Sally most a közösségi oldalakra posztolgatja a történetét, és abban bízik, hogy rátalál az úszószemüvegek tulajdonosaira.

Forrás.: Metro

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner