Visszafogott esküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent mostohafiának Marina Balmaseva, aki még év elején került az orosz címlapokra botrányos párkapcsolatával, írja a Daily Mail.

A Krasznodari határterületen élő 35 éves nő több mint 10 éven át élt házasságban Alekszej Savirinnal, mielőtt beleszeretett volna mostohafiába, Vlagyimirbe, akit hétéves kora óta nevelt.

Balmaseva elvált férjétől, majd június elején Instagram-oldalán bejelentette, hogy gyermekük lesz. A héten az esküvőt is megtartották: szűk körben, hétköznapi ruhában fogadtak egymásnak örök hűséget egy házasságkötő teremben.

Elmentünk az anyakönyvi hivatalba, még egy hajkefe se volt nálam, hogy megfésülködjek. A gyűrűket meg a kocsiban felejtettük. A hangulatunk jó volt, csak kicsit meg voltunk szeppenve.

– Miután otthagytuk a házasságkötő termet, átöltöztünk az esküvői ruhánkba, és egy helyi étteremben pár vendéggel megtartottuk a lagzit – írta közösségi oldalán Balmaseva. Hozzátette, hogy a baba miatt nagyobb városba szeretnének költözni.

A nő a válása óta nem tartja a kapcsolatot volt férjével, nincsenek beszélőviszonyban.

"Azt hiszem, nem tetszett neki, amit tettünk.”

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner