Valaki elég kreatívan oldotta meg a helyszűke miatt kialakult kényelmetlenséget.

Zuhanyozz le a konyhában! – Őrült lakáshirdetés került fel a netre

A kislakások átka, hogy a helyszűke miatt alig fér el benne az ember, ám egy New York-i ingatlan tulajdonosa egy Twitter-bejegyzés szerint stúdióapartmanjában nemes egyszerűséggel egybegyúrta a fürdőszobát a konyhájával, utóbbiban ugyanis egy zuhanyzót helyezett el, közvetlenül a mosogató és a hűtő között – írja a 24.hu. Lakáshirdetésén most a fél internet nevet.

A közösségi médiában természetesen azonnal terjedni kezdett az egészen bizarr ingatlanhirdetés, és a legtöbben elkezdtek viccelődni rajta, nem véletlenül: Valaki azt írta:

kivehetsz egy szelet sonkát a hűtőből, miközben zuhanyozol, én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Napjainkban ez a megoldás valóban egyre ritkább, de New York régebbi, fel nem újított apartmanjaiban azért még előfordul, hogy a konyhában van egy beépített zuhanyzó is.

A nagy hírverésnek köszönhetően a lakást máris kivették, mindössze két héttel azután, hogy meghirdették.

Egyébként talán nem is annyira ritka ezzel a megoldással élni. Ebben az ausztrál lakásban a konyha közepére tették az üvegfalú fürdőszobát. A stúdió apartman konyhájából ugyanis tökéletesen belátni a szoba közepére elhelyezett fürdőszobába az üvegfalon át, vagyis mondjuk főzőcskézés közben nézhetjük, amint valaki épp a wc-n végzi a dolgát, vagy éppen zuhanyzásba kezd.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner