Rehan Statonnak nehéz gyerekkora volt, de a kedves kollégáinak és főnökének hála valóra vált az álma.

Felvették a Harvard jogi karára a szemétszedőként dolgozó fiút

Igazi sikertörténet a marylandi Rehan Statoné, aki nehéz gyerekkor után a Harvard jogi karára készül.

Rehan még kicsi volt, amikor anyja elhagyta a családot, apjának pedig több munkát is el kellett vállalnia, hogy őt és testvérét eltartsa. Volt, hogy sokáig nem volt főtt étel az asztalon, a közműszolgáltatások is akadoztak, de Rehan nagyon jó sportoló lett, bokszolt, atletizált.

A tanulással viszont gondjai voltak, kisegítő iskolába akarták tenni, de apja nem engedte, ingyen korrepetitort talált neki – írja az Index.

Rehan végül jó, kitüntetett tanuló lett, ám a felvételije nem sikerült, boksszal, sportösztöndíjjal sem juthatott be, egy vállsérülés miatt abba kellett hagynia a sportot.

Rehan végül szemétszedőnek állt, kollégái a fiú tudását hallva nem értették miért. Meg is keresték a munkáltató fiát, Brent Batest, aki úgy döntött, szárnyai alá veszi Rehant. Közbenjárására először a Bowie Állami Egyetemre vették fel, majd második egyetemi évében a Harvard jogi karára is felvételt nyert.

Forrás.: (via, Index)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner