Megharapott és földhöz vágott egy sirályt csütörtökön egy 26 éves férfi az angliai Plymouthban. Később elismerte, hogy a tettét kábítószer hatása alatt követte el.

(A kép illusztráció, fotó: Danny Lawson / PA Images / Getty)

Járókelők értesítettek két járőröző rendőrt arról, hogy egy fiatal férfi megsebesített egy sirályt – írja a Mirror című brit bulvárlap. A 26 éves férfi a körülötte lévők legnagyobb döbbenetére elkapta a madarat, belemélyesztette a fogait, majd a földhöz vágta. A rendőrök letartóztatták a férfit, aki beismerte, hogy kábítószert fogyasztott. Azt mondta, azért bántotta a sirályt, mert az el akarta lopni a McDonald’s-os kajáját.

A sirály megsérült, de nem tudni mennyire, mert azonnal elmenekült a helyszínről. A sirályok Angliában védettek, tilos megölni, vagy megsebesíteni őket, illetve elpusztítani a fészküket, vagy a tojásaikat. A fiatal férfi akár 6 hónap börtönt, illetve 5000 fontos (közel kétmillió forintos) pénzbírságot kaphat a bíróságon.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner