Már az első sétája során bajba került az a babacica, amely szét akart nézni Bótapusztán. Gazdái, a három kisgyerek hiába várta haza este, a cicus beleesett egy nagyon mély kútba.

A kútból a kaposvári Kötél Speciális Mentőszolgálat munkatársai hozták ki a kíváncsi kiscicát

A cica még csak néhány napja volt a családnál.

– Pár nappal ezelőtt a szomszédból két kiscicát kaptak a gyere­keink. Pár napig bent tartottuk őket a házban, hogy ideszokjanak, de most kiengedtük őket – mesélte Pálfi Dániel, az édesapa. – Az udvarunkban van egy kiszáradt kút, ami ugyan a gyerekek elől biztonságosan el van zárva, de a cicák be tudtak mászni. Egy óra sem telt bele, az egyikük beleesett. Hiába próbáltuk kivenni, nem sikerült, ezért felhívtuk a tűzoltókat – emlékezett az apa.

Tab Önkormányzat tűzoltói kijöttek, felmérték a terepet, ők hívták a kaposvári Kötél Speciális Mentőszolgálatot.

– A tűzoltóság hívó szavára elindultunk. Szerencsére ez egy száraz kút volt. Számomra is furcsa módon horzsolások nélkül túlélte a cica a zuhanást – me­sélte a mentőszolgálat vezetője a Borsnak.

A gyerekek először bánatukban, utána pedig amikor visszakapták a cicájukat, örömükben sírtak

Misi az anyukája ölében, a kis Enikő és Dani együtt örül és simogatja a szerencsésen megkerült cicát

– Mentőkötél segítségével ereszkedett le az egyik kollégánk a körülbelül 120 centi széles és közel húsz méter mély ásott kútba. Ő magához vette a cicát, és felhúztuk. A három gyerek az érkezésünkkor bánatában sírt, aztán amikor felhoztuk a cicát, akkor már örömében – mesélte a Borsnak a mentés vezetője.

Forrás.: borsonline.hu

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner