Tíz perc alatt felismerhetetlen sárpamacsokká váltak a hajdan hófehér bundájú, drága kutyái az udvarában az amerikai Lora Larkinnak. Pedig csak egy gyors zuhany erejéig hagyta magára az ebeket.

Sosem felejti el a napot az amerikai Tampában élő gazdi, Lora Larkin, mikor volt olyan meggondolatlan, és tíz röpke percre magára hagyta két „szemtelen” kutyusát, a 2 hónapos, tündéri Felixet és haverját, a 7 hónapos Finelyt.

A két ravasz eb ugyanis, ahogy a gazdijuk mit sem sejtve a zuhany alá állt, kihasználta az alkalmat, és olyan sárfürdőt rendezett, hogy Lora majdnem szívrohamot kapott, amikor meglátta a hajdan hófehér bundájú ebeit. A két kutya ugyanis nem tudott ellenállni a locsolócső csábításának, amitől addig szigorúan tiltották őket:

– Az udvart nemrég ástuk fel, be akarjuk füvesíteni, így teljesen csupasz volt. A kutyák szaladgáltak a locsolócső alatt, gurguláztak a sárban, mígnem mindkettőt ellepte az iszap – magyarázta már nevetgélve a Sunnak a sokkolt gazdi, aki a két boldog, ám sáros szőrpamacsot hosszú órákig képtelen volt megtisztogatni:

– Órákig szárítottuk őket, mielőtt megtisztíthattuk volna a bundájukat: nagyon érzékeny a bőrük, így a dörzsöléssel csak még beljebb csutakoltuk volna beléjük a sarat.

Az asszony azért osztotta meg a videót, hogy egy kis örömet csempésszen a netező, fáradt emberek életébe, a felvétel pedig el is érte a hatását, ugyanis több ezren osztották meg a két kópé kutyáról készült videót:

– A legaranyosabb egy idős hölgy volt, aki azt írta, teljesen feldobtuk a napját – mosolygott Lora.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner