Az angliai gyorsétterem dolgozójának gyanús volt, hogy a fiatal férfi épp olyan sapkát és órát hord, mint amilyen neki is van, de azt gondolta, ez csak véletlen.

A kép illusztráció. Fotó: Gettyimages /Robin Utrecht/SOPA Images/LightRocket

Egy brit bíróság egy évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 20 éves férfit, aki betört egy házba, majd elment enni egy McDonald’s étterembe, ahol pont az az ember szolgálta ki, akit éppen kirabolt – jelentette a brit sajtó. Ross Renforth, akinek ujjlenyomatát és vérét is megtalálták a házban, beismerte tettét.

A mekis dolgozónak feltűnt, hogy a vendég pont egy olyan Adidas baseballsapkát visel, mint amilyen neki is van, valamint az órája is pontosan ugyanolyan, de azt hitte, ez csak puszta véletlen, és fel sem merült benne, hogy azok tényleg az övéi. Csak azután esett le neki, hogy mi történt, hogy hazament, és észrevette, hogy valaki betört hozzá és feltúrta a lakását.

A rendőrség megtalálta Renforth ujjlenyomatát a lakásban, egy rumos üvegen, amiből a fiatal ivott. Védőügyvédje a bíróság előtt azzal mentegette védencét, hogy a nehéz sorsú Renforth rossz társaságba keveredett, és az eset idején alkoholt és drogot fogyasztott. Az ügyvéd hozzátette, hogy védence alig emlékszik az esetre.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner