Ilina Head egy Ford Fiesta anyósülésén született meg, április 19-én, Bristolban. Miközben a kislány világra jött, az apukája őrült sebességgel száguldott végig a városon, azzal sem törődve, hogy két rendőrautó is üldözi.

(A kép illusztráció, fotó: Getty)

A 40 éves Marie Head épp a barátaival videochatelt múlt héten vasárnap, amikor hirtelen beindultak az összehúzódásai. Az ápolónőként dolgozó nő tudta, hogy nincs sok idő hátra, amíg újszülöttje a világra jön – írja a Sun című brit bulvárlap.

Marie és a 43 éves férje, Ilian azonnal autóba szálltak és elindultak a kórház felé. Mivel más megoldás nem volt, kétéves kislányukat, Sofiát is magukkal vitték. Ilian alaposan a gázba taposott, helyenként közel 150 kilométer / órás sebességgel száguldott a kijárási korlátozások miatt, szerencsére elnéptelenedett utakon.

Amikor az apa egy piros lámpán is áthajtott, két szirénázó rendőrautó eredt a nyomába, ám ő nem lassított, amíg a kórház bejáratához nem ért. A rendőrök elállták az útját, és körbevették az autót mire a férfi kiszállt, és közölte, hogy a felesége épp most szült.

A rendőrök nem tettek feljelentést a férfi ellen, csak jó egészséget kívántak a családnak. Marie és a kis Ilina jól vannak, azóta mindketten hazamentek a kórházból.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner