Ambernek a terhessége során végig szabályszerűen megjött a menstruációja. Nem véletlen lepődött meg, amikor elfolyt a magzatvize.

Nem tudta, hogy terhes, majd egyszer csak zuhanyzás közben megszült

A Bors szemlézte a 7NEWS hírét, melyből kiderül, hogy egy 18 éves ausztrál lány megszült a házuk fürdőszobájában A hír eddig is érdekes lehet, de ha még hozzátesszük, hogy mindez 10 perccel azután történt, hogy elfolyt a magzatvize, és hogy addig a pontig semmi, de semmi fogalma nem volt arról, hogy terhes, akkor még furcsább a történet.

A 7NEWS riportjából arra is fény derül, hogy Amber (az anya) azt hitte, csak hízott pár kilót, és azért nem is gyanakodott terhességre, mert állítása szerint a terhesség kilenc hónapja során menstruációja rendre megjött.

Április 15-én viszont gyomorfájdalmat érzett, majd elfolyt a magzatvíz, és megszült.

Kiabált a vőlegényének, a férfi 20 éves fiú hívta a mentőket, de amíg kiértek, addig levezette a szülést. Az újszülött egyébként fiú, neve Cooper Allen-Robert Woods. A nagyszülőket csak később, és már a kórházból értesítették.

A csatorna riportjából kiderül, hogy az anya sokat tanult a kórházban dolgozó szülésznőktől, és arról is beszélt, hogy a világot éppen körbejáró koronavírus-járvány miatt nem fogadhattak látogatókat, sőt: most azt is megválogatják, hogy ki lépheti át a házuk küszöbét.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner