Aztán a kapott kaját felkapja és arrébb viszi.

Ez a cica minden nap elment a boltba, és arról “győzködte” az embereket, hogy vegyenek neki ennivalót

A mexikói Tania Sants épp vásárolni indult, amikor a bolt előtt észrevett egy szép, fehér cicát. De nem véletlenül ücsörgött ott.

Ahogy a hölgy bement a boltba, a cica követte őt. És miközben vásárolni kezdett, a cica elállta az útját, sőt: elkezdte egy bizonyos irányba terelni!

Nem nehéz kitalálni, a bolt melyik részlegéhez vezette Taniát a cica.

Igen, a kisállat eledelekhez.

Persze, hogy vett neki egy kis kaját!

Másnap nem volt a bolt előtt a cica, ellenben a boltban ez a látvány fogadta.

Ez a cica minden nap elment a boltba, és arról “győzködte” az embereket, hogy vegyenek neki ennivalót

Az üzlet dolgozói elárulták neki, hogy a cica mindennap itt van a boltban, és “győzködi” a vásárlókat, hogy vegyenek neki kajcsit, majd – mint aki jól végezte dolgát –, eltűnik. De senki sem tudja, hová.

A hölgy úgy döntött, hogy a következő nap kideríti, hol lakik a cica. A vásárlása után titokban követte a cicát. De csak eltávolodott a bolttól, nem ment igazából sehová.

Ez a cica minden nap elment a boltba, és arról “győzködte” az embereket, hogy vegyenek neki ennivalót

Tania Sants ekkor úgy döntött, hogy örökbe fogadja a cicát. Ezt a videót már otthon készítette a hölgy Conejo-ról (“Nyuszi”). Conejo-t láthatóan megviselte a kóbor macska lét: a bundája kifakult, a farkát valahogy elvesztette. Innen kapta is a nevét.

A hölgy később beszélt megint az eladókkal, mert esetleg hiányzik a cica más vásárlóknak, de az eladók mondták neki, hogy senki nem kereste a fehér macskát.

De az eladók megköszönték neki, hogy befogadta. Mielőtt elhagyta volna a boltot, vett még némi kaját a cicának – ezúttal önszántából.
“Sok finomságot vettem neki,” – nyilatkozta a The Dodo c. online lapnak. “És most már bízhat abban, hogy ez mindig így lesz.”

forrás.: the dodo, nlc

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner