A pincészet egyedülálló módszert talált a bor biztonságos eljuttatására.

Cuki boxer szállítja ki a bort, hogy elkerüljék az emberek a kontaktust – videó

A Covid-19 járvány miatt a legtöbb vállalkozásnak újra kell gondolnia eddigi működését és rugalmasan alkalmazkodnia a megváltozott körülményekhez. Egy marylandi pincészet egyedülálló megoldást talált ki a bor biztonságos eljuttatására: egy Soda (Szóda) névre hallgató kutyát.

Egy Hagerstown városában található Stone House városi pincészet Soda nevű kutyájáért rajong most a fél internet, aki érintés nélkül szállítja ki a borosüvegeket a megrendelőknek. Az emberek megrendelik a bort, majd egy parkolóban megvárják, míg Soda, a boxer egy hátra szerelhető nyeregtáska segítségével el nem viszi nekik az árut.

Az új „arculat” olyannyira bejött az üzletnek, hogy a kutya miatt azok is rendelnek, akik eddig soha nem jártak a pincészetben. A tulajdonos persze rengeteg pihenőidővel honorálja Sodának a segítséget.

A CDC (Amerikai Járványügyi Hivatal) szerint a háziállatok alacsony kockázatot jelentenek a vírus terjesztésében, szőrük azonban lehet olyan felület, melyre vírus tapad, ezért érdemes simogatásuk után kezet mosnunk.

(delish)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner