A pénz nem boldogít, mondják. Dehogynem, mondja a nyertes.

Fotó: Carla Gottgens/Bloomberg via Getty Images

Több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget nyert az ausztrál lottón egy fiatal családapa – írja a LADBible.

Az eset azért különösen szép, mert a húszas éveiben járó férfit éppen most rúgták ki az állásából a koronavírus miatti leépítések részeként, mindezt azután, hogy megszületett első gyermeke. Az összeget nem egyben kapja meg; a Set For Life játék lényege, hogy 20 ezer ausztrál dollárt kap havonta, húsz éven keresztül.

Az online lottó eredményéről éjjel értesült a férfi, aki ezerszer ellenőrizte a fiókját, mert egyszerűen nem akarta elhinni, hogy igaz. Rögtön felébresztette a feleségét, aki sikítva vette tudomásul, hogy gazdagok lettek.

„Egy szemhunyást nem aludtunk aznap éjjel, végig azt terveztük, mihez kezdünk a pénzzel – mondta a nyertes. – Nagyon stresszes voltam az utóbbi időben, most viszont boldog vagyok.”

Úgy tűnik, konkrét tervek még nincsenek.

„A feleségem mindent akar, új autót, utazást, új házat – nem is akármilyet, hanem az álomházunkat. És persze egy vásárlókörutat. A kérdés inkább az, mire nem jó ez a pénz.”

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner