A Rate My Plate egy közel 2,5 milliós Facebook-oldal, ahova bárki feltöltheti, hogy mit főzött otthon.

Olykor egészen különleges, kifejezetten nagy odafigyeléssel készült ételek fotó kerülnek fel az oldalra, máskor viszont kicsit trash vagy legalábbis formabontó kreációk.

Akárhogy is, a Rate My Plate olyan, mint egy gigantikus, globális vacsoracsata, ahol ráadásul az értékelésnél sem kell magát visszafognia az embernek.

Sok étel ki szokta verni a biztosítékot, de az egyik legnagyobb tanankodás annak a nőnek a posztja alatt volt, aki főtt tésztára valami egészen szokatlan szószt mert rakni. Ez nem volt más, mint a gravy szósz, ami tulajdonképpen egy barnamártás, amit a legtöbbször húsokhoz szoktak felszolgálni.

Akárhogy is, a nő egyszerűen csak ráöntötte a tésztára, ami sokakat szó szerint kiakasztott, a kép alá nem kevesebb, mint 15 ezer komment érkezett. Sokan azt mondták, hogy a tészta és a gravy egyszerűen nem passzolnak egymáshoz, míg mások szerint a kettő együtt tök jó páros.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner