Noha sokan támadták őket, botrányos kapcsolatuk kiállta az idő próbáját.

Amikor először kiderült az ügy, komoly felháborodást keltett az a középiskolai tanár, aki saját, 13 éves tanítványába szeretett bele. Noha már sok hasonló esetről hallhattunk, amikor egy nevelő visszaél a hozzá kötődő gyermek fiatalságával és sérülékenységével, ez a történet némiképp máshogy alakult. A pár szerelme ugyanis kiállta az idő próbáját, és végül – miután a lány elég idős lett – össze is házasodtak.

Az indonéz Észak-Celebesz tartományban oktató Erwin Pangaila 27 éves volt, amikor közel került tanítványához, Vinda Virginiához. A tanárba szinte az összes lánytanuló bele volt zúgva, azonban Vinda bizonyult a legszemfülesebbnek: órák után ugyanis rendszeresen bent maradt a tanteremben kérdéseket feltenni a tananyagról, hogy több és több időt tölthessen a férfival, aminek végül meg lett az eredménye – számolt be a történetről az Oddity Central.

Pangaila beleszeretett a lányba, és noha kapcsolatukat sokan elítélendőnek, erkölcstelennek, büntetendőnek tartották, ők továbbra is kitartottak egymás mellett, és hét évvel a szerelmük kibontakozása után, 2018-ban hivatalosan is összekötötték az életüket. “Erwin a hercegem, az első és a legutolsó szerelmem” – írta Facebook-oldalán a ma már húszéves Vinda az esküvő után.

Történetük az ázsiai médiában ekkor kapott nagyobb figyelmet, közösségi oldalaikat pedig azóta egyre többen figyelik. Noha a mai napig vannak olyanok, akik megismerkedésük körülményei, illetve a köztük lévő 14 év korkülönbség miatt támadja őket, mára legalább olyan sokan vannak, akik támogatják őket – a pár pedig örömmel oszt meg fotókat az életük mindennapjairól.

Tavaly egyébként Erwin és Vinda első közös gyermeke is megs10:56 2020.03.19. zületett.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner