A texasi férfi nem fogadta valami jól az illatügyi kritikát.

Fojtogatta és lefejelte barátnőjét, mert azt merte mondani neki, hogy büdöset fingott

Családon belüli erőszak vádjával tartóztattak le egy 41 éves férfi a texasi Wichita Falls városában, miután rátámadt barátnőjére, mert a nő arra panaszkodott, hogy büdöset szellentett – jelentette a helyi sajtó.

A helyi rendőrség közlése szerint Christopher Ragsdale és meg nem nevezett barátnője egy barátjuk házában ült egy kanapén vasárnap délután, amikor a férfi fingott egyet. A nő ekkor közölte vele, hogy „a fingjának szörnyű szaga van, és emiatt a férfi dühös lett” – olvasható a rendőrségi jelentésben.

Ragsdale annyira magára vette a kritikát, hogy a hajánál fogva a padlóra lökte barátnőjét, ráült a hátára, majd fojtogatni kezdte. Az áldozat ekkor barátjuk segítségét kérte, és sikerült kiszabadulnia Ragsdale szorításából, aki ekkor üvöltözni kezdett vele, majd még le is fejelte.

Barátjuknak végül sikerült közbelépnie, és riasztotta a rendőröket, akik a helyszínen őrizetbe vették Ragsdale-t, akit előzetes letartóztatásba helyeztek. A férfi 10 ezer dolláros óvadék ellenében védekezhet szabadlábon az ellene felhozott vád ellen.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner