A 35 éves Joanne Grimshaw függőnek vallja magát: korábbi életében sosem tudott ellenállni az ételautomaták által kínált rágcsálnivalóknak és édességeknek.

A fiatal nő számára már a lépcsőzés erősen izzasztó munka volt. Egy nap azonban eldöntötte, hogy felhagy káros szenvedélyével: gyermeke orvosai ugyanis közölték vele, hogy fia, a kétéves Ellis valószínűleg soha életében nem lesz képes járni. Grimshaw ekkor eldöntötte, hogy fia lába helyett lába lesz, ezért komoly lépéseket kell tennie egészsége érdekében.

Posted by Joanne Shawcross on Sunday, September 15, 2019

A kisfiú fejletlen aggyal jött világra: a jobb- és bal féltekét összekapcsoló, úgynevezett kérgestest gyakorlatilag hiányzik. Sőt, a kis Ellis már háromszor szenvedett el vérmérgezést. Az akkor már 95 kilósra hízott anyuka nem tűrte tovább, hogy amíg gyermeke az életéért küzd, ő az automatákból szerzett finomságokat majszolja nap mint nap.

– Ellis nagyon gyenge volt újszülöttként, de amikor szóltam, az orvosok azt hitték, csak eltúlzom a dolgot. Hetente kétszer vittem orvoshoz, mivel a fiam nem evett, és aludni sem volt hajlandó egy óránál többet. Egy héttel az első születésnapja előtt elvégeztek az agyán egy vizsgálatot és kiderült, hogy igazam volt: valami nagyon nincs rendben vele. Kiderült, hogy a fiam agyának egy része hiányzik, az a rész, ami a fizikai koordinációhoz szükséges. Az orvosok azt mondták, sosem lesz képes járni és beszélni sem – részletezte Grimshaw.

Posted by Joanne Shawcross on Monday, October 7, 2019

A nő teljesen összetört a hír hallatán, ugyanakkor rájött, hogy ha leadna súlyából, Ellis életét szebbé tehetné.

– Azelőtt rendszeresen vettem az ételautomatákból csokit, csipszet, és gyakran vittem haza McDonald's-os, vagy indiai gyorskaját. Folyamatosan híztam, a végén pedig már lépcsőzni sem tudtam – vallotta a nő.

Never felt n a million years would I have thought over the last two weeks I would be going through this whirlwind time...

Posted by The 1:1 Diet at Be You on Tuesday, November 26, 2019

Grimshaw 2019 márciusában diétázni kezdett, amivel azóta sem hagyott fel.

– Elképesztően lusta és túlsúlyos voltam, de eltökélt is, hogy a legjobbat adjam a fiamnak. Teljesen felhagytam a gyorséttermi ételekkel, a cukros édességek helyett pedig shake-et, smoothie-et fogyasztok. Teljesen megváltozott az életem. Mostanra képes vagyok bárhol közlekedni úgy, hogy Ellis a karjaimban van: ezt a régi formámmal szégyelltem – magyarázta a kétgyermekes anya, majd hozzátette – Az orvosaink még sosem találkoztak a fiaméhoz hasonló esettel, de reménykedem, hogy a jövőben lesz rá gyógymód. Addig is én maradok az én drága kisfiam lába helyett a lába.

Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner