Egy floridai labrador adta elő a meglehetősen szokatlan manővert.

Autóba ült a kutya, és egy órán át vezetett

Egyelőre senki sem tudja, hogyan csinálhatta.

Florida Port St. Lucie nevű városkájában eléggé megrémültek a szomszédok, amikor az ablakon kinézve meglátták a volán mögött a kutyát. Szerencsére a kalandvágyó labrador nem jutott messzire, senki sem sérült meg, és különösebb kár sem keletkezett, miután a házi kedvenc csak egy 360 fokos pályán mozgott körbe-körbe.

Ettől függetlenül az ügy azóta is számos, „nyugtalanító” kérdést vet fel, melyeket azóta sem sikerült megválaszolni, köztük azt, vajon hogyan került a kutya az autóba? És hogyan tudta elindítani? És hogyan tudott egyáltalán vezetni?

A szemtanúk pusztán a már említett jelenetet látták, mikor a kutya már ment körbe az autóval. Az biztos, hogy végül két helyszínre érkező rendőrautó állította le. A szomszéd, aki végignézte a szokatlan eseményeket, utólag nevetve mesélte, hogy amilyen profin vezetett, ő örömmel adna jogosítványt a fekete labradornak, aki különös útja során „mindössze” egy postaládát és egy szemeteskukát döntött fel.

A végén a kutya is egyben szállt ki az autóból, sőt a beszámolók alapján úgy tűnt, meglehetősen büszke volt magára.
Forrás.:
Via, Unilad.co.uk

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner