“Nem gondoltam, hogy így fogom elveszíteni a szüzességemet, de nem bántam meg” - magyarázta a fiatal lány, aki a mai napig boldog a nem épp mindennapi kapcsolatban.

800 kilométert utazott, hogy elveszítse a szüzességét – most édeshármasban él a férfival, aki az apja lehetne és a barátnőjével - 18+

Néhány nappal a 19. születésnapja előtt veszítette el a szüzességét egy fiatal lány egy olyan párral, akikkel addig egyetlen alkalommal sem találkozott. Mindez három éve történt, ők pedig azóta is boldogok édeshármasként - annak ellenére, hogy a trió férfitagja a fiatal lány apja is lehetne.

Az idahói Gabrielle Reese mindig is tudta, hogy az idősebb férfiak - és nők - érdeklik, így amint betöltötte a 18-at, regisztrált egy olyan oldalra, ahol fiatal lányok ismerkedhetnek idősebb férfiakkal. Itt találkozott a Salt Lake Cityben élő Jacob Boswellel, aki csupán egy évvel volt fiatalabb Gabrielle apjánál. Noha Jacobnak ekkor már hosszú évek óta volt egy barátnője, mindhárman beleegyeztek egy közös randiba.

Gabrielle 2017 januárjában repülőre ült, és 800 kilométert utazott, hogy találkozzon a párral. Az első randi végül a hálószobában ért véget. A fiatal lánynak ez volt az első szexuális élménye.

Közzétette: Megan Muirhead – 2019. június 7., péntek

“Nem gondoltam, hogy így fogom elveszíteni a szüzességemet, de nem bántam meg. Természetesen ideges voltam - de jó értelemben. Határozottan megérte” - magyarázta Gabrielle, aki az első randi után egyszerre bújt ágyba Jacobbal és annak barátnőjével, a 29 éves Megan Muirheaddel. A másik nő már ekkor megkérte őt, hogy költözzön hozzájuk - amit Gabrielle egy hónappal később meg is tett - számolt be a különös kapcsolat kezdetéről a Daily Mail.

Mindent megbeszélt a szülőkkel

A tinilány - sokaknak talán meglepő módon - mindent megbeszélt a szüleivel jó előre. A vakrandit is a párral, és később az összeköltözést is. “Amikor megmondtam a szüleimnek, hogy Idahóból Utahba repülök, hogy találkozzak egy párral, akikkel csak egyszer Facetimeoztunk, érthetően aggódtak. Nem voltak túl boldogok, de nagyon őszinte voltam velük. Korábban többször figyelmeztettem a szüleimet, hogy az ő korosztályukból szeretnék házasodni, de azt hitték, viccelek.

Gabrielle elmondása alapján egyébként így hárman ugyanolyan kihívásokkal néznek szembe, mint egy átlagos pár - csak mivel hárman vannak, így fokozottabban. Kiemelte: noha sokan azt feltételezik, a kapcsolatuk nem csupán a testiségen alapul.

Jöhet egy negyedik is

És hogy mit hoz a jövő? Míg Gabrielle szeretne családot alapítani, és bár a törvények nem teszik lehetővé, szeretnének egy hármas szertartáson összeházasodni, azt sem zárják ki, hogy egy negyedik személy is csatlakozzon a családjukhoz. Mint mondják: nem száz százalékosan zárt a kapcsolatuk.

Gabrielle egyébként monogámnak tartja magát - csak két partnerrel.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner