Az anyák mindenre képesek.

Nemcsak lefutotta a maratont a friss anyuka, de olyat tett, amit eddig nem sokan - (Kép: illusztráció, Pixabay)

Ha multitaskingról van szó, egyértelműen kimondhatjuk, hogy az anyák verhetetlenek. Egy New York-i nő azonban, ha lehet, még tökéletesebbre fejlesztette a szimultán tevékenykedést, amikor a maraton kellős közepén használta mellszívóját az anyatejéhez.

A 27 éves Molly Waitz a Good Morning Americának azt mondta, álmában sem gondolta, hogy teljes állásban fog dolgozni szülés után nem sokkal, és még a maratont is lefutja. Waitz azért akart mindenáron futni, mert csapatával a gyermekágyi halál megelőzését kutató alapítványnak gyűjtöttek. Olimpiai bajnok lett, majd mellrákot diagnosztizáltak nála, most pedig lefutotta a New York Maratont Kisfia most nyolchónapos, és a szoptatások között mellszívót kell használnia, ezt tudta, így kénytelen volt beletervezni a műveletet a maratonba. Egy cég küldött Mollynak egy olyan mellszívót, amit mozgás közben is tudott használni. Csak akkor kellett megállnia, amikor átadta a tejet.
Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner