Könnyezni kezdett egy Mária-szobor a mexikói Oaxaca állam északi részén található San Antonino Obispo kápolnában. A helyi média úgy tudja, a szobrot az újévi időszakban állították ki, a helyszínen tartózkodó hívek pedig arról számoltak be, hogy a szemei vörösek voltak, közben pedig könnyek csordultak le az arcán.

Könnyezni kezdett egy Szűz Mária-szobor Mexikóban

A hír elterjedése óta a látogatók tömegével érkeznek a kápolnába, hogy a saját szemükkel is láthassák a csodát. Egy helyi lakos, Antonio Trinidad úgy fogalmazott: a Szűz Mária-szobor könnyei azt jelzik, hogy valami fontos dolog fog történni. Tuxtepec püspöke egyelőre nem szólalt meg az ügyben. A közösségi oldalakon persze számos teória napvilágot látott már, miképp lehetséges az, hogy a szobor könnyezik. A szkeptikusok azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy valamilyen vékonyka csövön keresztül juttattak vizet a szobor szemeihez, hogy így vezessék meg a hiszékeny híveket.

via

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner