A kínai férfi kissé túlreagálta.

Meg akart ölni egy csótányt, három autót égetett porrá - Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Több mint 13 millió forintnak megfelelő kárt okozott egy férfi a kínai Kuancsou városában, amikor megpróbált megölni egy csótányt, amit lakása előtt pillantott meg az utcán – jelentette a helyi sajtó. A férfi a beszámolók szerint rovarirtót használt, de feltehetően nem bízott meg eléggé a vegyszerben, és biztosra akart menni, ezért egy öngyújtót is bevetett.

Azt gondolhatta, hogy a tűz és a méreg együtt biztosan végez a híresen nagy túlélőnek számító csótánnyal, de a férfi kissé túllőtt a célon. A rovarirtó ugyanis sokkal gyúlékonyabbnak és tűzveszélyesebbnek bizonyult, mint azt gondolhatta, és végül hatalmas lángok csaptak fel.

Az esetről készült videón látni, ahogy egy óriási tűzlabda alakult ki, majd a lángok terjedni kezdtek: kigyulladt a ház bejárata, majd a utcán álló autók felé kúszott a tűz, és azokat is lángra kaptak.

A beszámolók szerint végül három autó égett porrá az elfuserált csótányirtási akcióban, 311 400 jüanos, azaz nagyjából 13,2 millió forintos kárt okozva.

Azt nem lehet tudni, hogy a csótány végül elpusztult-e, de valamiért biztosan vagyunk benne, hogy túlélte.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner