A 28 éves kínai férfit a biztonsági kamerák buktatták le.

Öt napig tartó börtönbüntetésre ítéltek Kínában egy 28 éves férfit, aki azért tért vissza rendszeresen egy Csungking városában található szállodába, hogy az ajtón keresztül hallgassa a szeretkező párok hangjait – írta a Metro című brit bulvárlap. A csak He néven említett férfi azután bukott le, hogy egy párnak feltűnt, hogy valaki van az ajtójuk előtt.

A pár jelezte a rendőrségnek, hogy látták valaki árnyékát az ajtó előtt mozogni kora hajnalban. Amikor a rendőrök megnézték a szálloda biztonsági kameráinak felvételét, min látni lehetett, ahogy a férfi odatérdel az ajtó elé, majd a fejét az ajtó réséhez hajtja, és elkezdt hallgatózni.

Letartóztatás után a férfi beismerte, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor ezt csinálta. Elmondása szerint rendszeresen visszatért a hotelbe, ahol a folyosókat járva kereste, honnan szűrödnek ki szexhangok. Állítása szerint függővé vált, és „fizikai és lelki szükségleteit elégített ki ezzel.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner