Az utolsó pillanatban lebukott a trükköző nő.

Terhességet színlelt, hogy ne kelljen fizetni a túlsúlyos poggyászért

Vannak olyanok, akik mindent bevetnek, hogy megússzák a túlsúlyos poggyászuk után fizetendő pótdíjat. Közéjük tartozik Rebecca Andrews is, aki kidolgozott egy módszert a terhesség hamisítására, hogy elkerülje a 40 dolláros díjat Az Escape utazási weboldalnak egyik cikkében részletezte, hogy úgy döntött, hogy „harcol a rendszerrel” azért, hogy elkerülje az egyik ausztrál fapados légitársaság által felszámított extra díjat. Az anyagot egy videó és egy kilenc lépésből álló terv kísérte, amelyet szállodai szobájában tesztelt le, mielőtt élesben is bevetette volna. A reptéren a mosdóban ismételte meg a begyakorolt trükköt. Egy hátul keresztpántos tornadresszt vett fel, melynek hátsó részébe csúsztatta a laptopját, előre pedig, mintegy kismamahasként a töltőt bugyolálta be. Ezután farmerbe, pulóverbe és kabátba öltözött. A nő terve azonban nem jött be, mert egy váratlan pillanatban kicsusszant az elrejtett laptop, és még felszállás előtt lebukott.

„Egy perccel azután, hogy beszkenneltem a jegyemet, és mentem a repülőgép felé vezető folyosón, elejtettem a jegyem, fel akartam venni, de kiugrott a kabátomból” – mondta Andrews a Fox News-nak.

A Jetstar szóvivője szerint csapata szinte minden ilyen trükköt látott már: „Miközben értékeljük a kreativitást, csapatunk tisztában van ezekkel a praktikákkal, és úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink számára kényelmesebb, ha egy kicsit többet fizetnek a 3 extra kilóért.”
Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner