Meglehetősen ijesztő felvételeket mutatott be az amerikai Huffington Post.

A brazil férfi, Cesar Schmitz szeretett volna a felesége kérésének eleget tenni, így megpróbálta kiírta a bogarakat a kertjükből. Schmitzék Brazíliaváros azon részén laknak, ahol viszonylag sűrűn előfordulnak csótányok. Cesar felesége undorodik tőlük, így arra kérte a férjét, hogy vessen véget a kertjük alatt élő csótányhadnak.

Cesar a lehető legegyszerűbb és legveszélyesebb módját választotta ennek a műveletnek: benzint öntött a lyukba, ahol a csótányok élnek.

A férfi ezután többször is megpróbálta begyújtani a benzint, sikertelenül. A sokadik próbálkozás után viszont olyan jól sikerült a dolog, hogy a hirtelen berobbanó bezin szó szerint felrobbantotta a kertet. Cesar alig tudott kiugrani a járdára, a szétnyíló föld szószerint méteres magasságba repült.

Mutatjuk a felvételt:

Nos, ha eddig nem lett volna egyértelmű: nem érdemes otthon tűzzel és bezinnnel játszani, mert nagyon csúnya vége lehet a dolognak, Cesarnak ugyanis hatalmas szerencséje volt, hogy nem esett komolyabb baja.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner