Pedig néha napokig sem szűnik meg a szex utáni vágya.

Natalie Bricker minden alkalommal elviselhetetlen fájdalmat érzett, amikor szeretett férjével hancúroztak az ágyban. Rövid időn belül az amerikai házaspár szexuális élete teljesen tönkrement: évente csupán egy alkalommal bújnak össze, és akkor sem élvezetes az együttlét számukra.

– Napi szinten kibírhatatlan ízületi és izomfájdalmaim vannak, úgy érzem, mintha minden sejtem szét akarna szakadni. Szex közben ez a kín csak fokozódik. Már nem szívesen fekszem le a férjemmel, mert rettegek a fájdalomtól, ami minden alkalommal egyre erősebb – mondta a 35 éves volt ápolónő.

Végül Bricker felkereste a nőgyógyászát, hogy kiderítsék, mi okozza az elviselhetetlen kínokat. 2018-ban perzisztens genitális izgalom szindrómával diagnosztizálták, ami a női nemi szervek rendellenességének betegsége. Ez a betegség szűnni nem akaró szexuális vággyal jár, mégis kibírhatatlan fájdalmat okoz a pácienseknek az aktus. Akad, hogy a fájdalom – vagy éppen a nemi vágy – napokig nem szűnik meg. Bricker elmondása szerint előfordult, hogy négy napig nem bírt kikelni az ágyból annyira fájt a méhe.

– Sokszor egy egyszerű séta is a kínok kínját jelenti számomra. A legrosszabb az, hogy nagyon kívánom a szexet, de amikor odajutunk a férjemmel, elviselhetetlen fájdalommal jár az együttlét – panaszolta a fiatal nő, aki attól tart, sosem lehet majd gyermeke, sőt házassága is rámegy betegségére.

Bricker úgy véli, hogy betegségéért egy 2002-es autóbaleset a felelős. Szerinte ugyanis akkor sérülhettek meg a szeméremtesti idegei annak ellenére, hogy akkor úgy tűnt, nem sérült meg a balesetben, ám azóta még az önkielégítés is fájdalmas számára.

Woman only has sex with her husband once a year because of painful condition

A woman who experiences excruciating pain during sex manages to do it once a year with her husband. Former care assistant Natalie Bricker was diagnosed with Persistent Genital Arousal Disorder in 2018, a condition that causes severe pelvic pain every time she is aroused.

Az egy évvel ezelőtti diagnózis óta számos beavatkozásnak vetette alá magát bízva abban, hogy megszüntethetőek iszonyú panaszai. A kezeléseknek hála ma már nem okoz neki gondot a sétálás, sőt, olykor még futni is tud, de a fájdalom időről-időre visszatér.

– Natalie őszintén beszélt a helyzetéről amikor megismerte őt. Így szerettem belé, és mindig is szeretni fogom, bármi legyen. Optimistán látom a közös jövőnket, és ha mégsem lehet saját gyermekük, akkor örökbe fogadunk egyet vagy kettőt, de mindenképpen boldog családunk lesz – nyilatkozta a sokat szenvedett nő szerető férje, Robert Bricker.
via

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner