Sokuk életében először tapasztalhatja meg, hogy milyen, amikor őket ünneplik.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Hajléktalan gyerekeknek rendez születésnapi zsúrokat egy 17 éves kaliforniai lány – írja az Unilad. Tanvi Barman a hétvégéit is feláldozza azért, hogy örömet szerezzen ezeknek a nehéz sorsú kicsiknek: rendszeresen látogatja a San-Francisco-öböl környékén lévő hajléktalanszállókat, hogy személyre szabott bulikat rendezzen az ott élő gyerekeknek.

Tanvi azt mondja, ugyan csak a szállókon ismerkedik meg a gyerekekkel, de nagyon hamar fel tudja venni velük a kapcsolatot. Megbíznak benne, és általában önfeledten vesznek részt a bulizásban.

A lány a napokban rendezte a 45. zsúrt, amelyről videó is készült:

Tanvi szüleivel együtt hétéves kora óta önkénteskedik hajléktalanellátó szervezeteknél, és nemrég egy No Birthday Left Behind nevű nonprofit szervezetet is létrehozott.

A CBS News-nak nyilatkozva azt mondta, akkor jutott eszébe, hogy zsúrt rendezzen a hajléktalan gyerekeknek, amikor rájött, sokuk egyáltalán nem ünnepli a születésnapját. „Ezek a gyerekek nagyon nehezen jutnak hozzá egy kis boldogsághoz. Én szervezhetek nekik egy napot, amikor különlegesnek és szeretettnek érezhetik magukat” – magyarázta.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner