A szaúd-arábiai orvosoknak végül sikerült komolyabb műtét nélkül kiszedni az idegen tárgyat a férfi nemi szervéből.

Négy évig élt egy csipesszel a péniszében, mire orvoshoz ment

Igazán ritka esettel találkoztak az orvosok egy szaúd-arábiai kórházban, ahova egy 22 éves férfi azzal tért be, hogy egy szőrtelenítő csipesz van a péniszében. Az Urology Case Reports című urológiai szaklap cikke szerint ez mindössze a második feljegyzett eset volt, amikor a húgycsőből egy nyitott szárú csipeszt kellett kiszedniük az orvosoknak.

A tárgy kivételét a 8 centiméter hosszú csipesz nyitott vége nehezítette, ami a kihúzás közben könnyedén felsérthette volna belülről a meg nem nevezett beteg péniszét. Az idegen tárgyat végül altatásban szedték ki egy endoszkóp segítségével, miközben egy asszisztens kívülről összenyomta a csipesz szárait.

A beavatkozás annyira sikeres volt, hogy a beteget azonnal haza is engedték a kórházból, és katéter beültetésére sem volt szükség. A férfinak javasolták, hogy menjen el egy pszichiátriai felmérésére, de arra végül nem volt hajlandó.

A férfi 18 éves volt, amikor feltolta a húgycsövébe a csipeszt, de azt nem lehet tudni, hogy ezt miért tette. Elmondása szerint az elmúlt négy évben nem volt semmilyen panasza, és vizelni is teljesen normálisan tudott.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner