Az illinoisi lány összeszedte minden bátorságát, aztán…

Jillian Druzgala olyasmit tett, amit valószínűleg kevesen vállaltak volna be: megadta a számát egy vadidegennek. A 23 éves North Aurora-i (Illinois állam) lány a minap egy menzán ebédelt, és megtetszett neki egy srác.

Felbátorodott, odament hozzá, és odaadta egy cédulán a számát. Talán nem is számított arra, hogy az ismeretlen férfi bejelentkezik, de arra egészen biztosan nem volt felkészülve, ami végül történt.

Jött egy üzenet. Így kezdődött a szöveg:

Helló, Derek vagyok a Burge-ből. Azt akartam mondani, hogy tiszteletre méltó az önbizalmad, hogy oda mertél hozzám jönni, és megadtad a számod. Nagyon csinos vagy!

És aztán így folytatódott:

Én sajnos meleg vagyok, de van egy ikertestvérem, aki hetero, ha esetleg kell a száma vagy elérnéd Snapchaten, szólj. LOL.

A lány volt annyira bátor, hogy nemcsak a sztorit osztotta meg a Twitteren, de azt is, amit erre válaszolt a srácnak:

elkérte tőle a számot.

A történetet elmesélő tweet több mint 400 ezer like-nál jár. A Mirror brit bulvárlap szerint azonban itt még nem ért véget a sztori: Jillian találkozott az ikertestvérrel. Kiderült, hogy Scottnak hívják. Abban maradtak, hogy hálaadás után ismét összefutnak.

És az elsőre kinézett Derekkel is újra találkozott, összebarátkoztak, vele is együtt lógnak majd az ünnepek után.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner