Olyan nagy volt az érdeklődés, hogy az ingatlan tulajdonosa kénytelen volt eltávolítani a fotót.

165 ezer dollárért, azaz 50 millió forintért került fel a Zillow nevű ingatlanközvetítő weboldalra egy Oak Park-i ház, az első nap már 29 ezren nézték meg a hirdetést.

Na, nem azért mert olyan rendkívüli ajánlat volt, hanem az egyik kép miatt, ami a konyháról készült. Erről:

See anything odd in this picture of a home for sale in Oak Park? It was posted on Zillow and has people (and police) scratching their heads… Anu Prakash WXYZ with the story TONIGHT on 7 Action News at 6.

Közzétette: WXYZ-TV Channel 7 – 2019. november 6., szerda

Feltűnik, miért keltette fel az emberek figyelmét?

A bal alsó sarokban ott van egy tányér, rajta több csík fehér por. Csak nem kokain?

Nem, az egész csak vicc volt – állította WXYZ-TV Channel 7 az ingatlantulajdonos nő barátja, aki feltette a hirdetést. Majd le is vette a képet, mert az első nap alatt több mint 100 telefonhívást, e-mailt és üzenetet is kapott miatta.

Kíváncsi voltam, hogy valaki észreveszi-e, és ha észreveszi, akkor elterjed-e az interneten. Hát, túlságosan is elterjedt

– mondta a csatornának a férfi, Jeff, aki azt is elárulta, hogy fejfájás elleni por az, ami a tányéron van.

A helyi rendőrség hadnagya is megszólalt az ügyben, azt mondta, nem fogják vizsgálni, hogy valóban nem drog volt-e az, ami a képen látható, mert túlságosan bonyolult lenne, mindenesetre senkinek sem ajánlja, hogy így tegye népszerűbbé a házát.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner