Az austini páros, a 106 éves John bácsi és a 105 éves Charlotte még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a tiszteletre méltó teljesítménnyel: decemberben ünneplik tölgylakodalmukat.

A Texasban élő John és Charlotte Henderson együtt 211 évesek, és idén december 15-én ünneplik 80. házassági évfordulójukat, ami nem pusztán szép egyéni rekord, a CNN szerint ők jelenleg a világ legidősebb házaspárja is egyben.

A „fiatalok” még a Texasi Egyetemen találtak egymásra, ahol Charlotte tanárnak tanult, John pedig a focicsapat edzőjeként dolgozott. A jegygyűrűt a nagy gazdasági világválság utolsó évében, 1939-ben húzták egymás ujjára. A hosszú és kiegyensúlyozott házassággal kapcsolatban az a véleményük, a titok, hogy éljünk mértékletesen és mindig viselkedjünk barátságosan a házastársunkkal – árulta el a férj a CNN-nek.

Jelenleg mindketten egy idősek otthonában élnek, és kiváló egészségnek örvendenek, John ma is mindennap edz, aki azzal a rekorddal is büszkélkedhet, hogy ő ma a világ legidősebb futballedzője. John bácsi az utóbbi 84 évben minden egyes Íévben levezetett legalább egy meccset.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner