A bankban derült ki, hogy elég nagy össze lett elköltve a kártyájáról – írja az Asia One.

Kínában, Csiangszuban történt az a bizarr eset, amely során egy anyuka kvázi véletlen tudta meg, hogy 9000 yuant, vagyis átszámítva 375 ezer forintnyi összeget emeltek le a számlájáról. Az tolvaj nem más volt, mint a saját 10 éves kisfia. A fiú egy Ázsiában népszerű telefonos játékkal, King of Glory-val szokott rengeteget játszani. Az anyukának, akit a híradások csak Wang asszonynak (nem ez a valódi neve) hívnak, akkor tűnt fel a dolog, amikor egy helyi bankban pénzügyeket intézett. A kikért számlakivonaton rengeteg tudtán kívül indított tételt talált, ezek voltak a fiú költései.

A King of Glory-ban a 10 éves gyerek nem kevesebb, mint 9 ezer yuant költött, ami elég sok péznek számít, pláne, hogy egy telefonos játékról beszélünk.

A kisfiú egyébként úgynevezett skineket vett a játékban, ami azt jelenti nagyjából, hogy a játék közben használt karakterek kinézetet változtatta velük. Mint később kiderült: a kisfiú a játékot az édesanyja WeChat fiókjával kapcsolta össze, így költött október 11 és október 24 között majdnem 400 ezer forintnyi yuant.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner