Elképesztő posztot osztott meg a Twitteren Ailín Rogers, dublini sebész.

Nyíltan írta le egy orvos, milyen bizarr tárgyakat kellett már eltávolítania a páciensei hátsójából

Az ír doktornő leírja, hogy a karrierje során, milyen bizarr tárgyakat kellett már eltávolítania a páciensei végbeléből – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Rogers azt írja, „eljátszott a gondolattal”, hogy ír egy olvasói levelet egy orvosi szaklapba arról, hogy az embereknek zsinórt kellene kötniük azokra a tárgyakra, amiket szexuális játékszerként kívánnak használni, hogy orvosi segítség nélkül is eltávolíthassák azokat, ha úgy alakulnának a dolgok.

Az ír doktornő azt írja, eddig 15 tárgyat kellett eltávolítania a páciensek végbeléből és ezek közül két eset volt súlyosabb, amikor a végbél perforált, vagyis átlyukadt.

Rogers, többek között a következő tárgyakat szedte már ki emberek hátsójából:

– samponos flakont

– többfajta zöldséget

– esernyőt

– egy almafaágat

– függönykarnist

– villanykörtét (ezt különösen nehéz volt biztonságosan kiszedni)

– illetve egy törött pezsgőspohár talpát.

Rogers hozzáteszi, bár ő orvosként soha sem kérdezi, a páciensek rend szerint előállnak valamilyen fura történettel arról, hogyan kerültek tárgyak a végbelükbe. Az almafaágas páciens például azt mondta, futott a gyümölcsösben, megbotlott, és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy ág becsusszant.

Szerencsésen esett, mert a sima felületű ágon még egy kis vazelin is volt, hogy ne okozzon sérülést

– írta a doktornő.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner