Az 1800-as években épült brit pubban gyakran hallani gyereksírást.

Bizarr felvételt készített egy brit kocsma biztonsági kamerája.

Október 26-án reggel, amikor a pincérek épp takarították az asztalokat a yorki Lamb and Lion (Bárány és Oroszlán) pubban, Lee Smith étteremvezető-helyettes belenézett a kamerák képébe, hogy lássa, merre tartózkodik kolléganője, Molly.

És akkor meglátott valami nagyon furát a pincérnő mögött. Mutatjuk.

https://www.facebook.com/lee.d.smith.737/videos/o.1318074051589329/10162262501380104/?type=2&theater

 

Smith állítja: senki nem nyúlt a felvételhez, és fogalmuk sincs, mi lehet az az árny, ami úgy néz ki, mint egy szoknyás kislány. (Sokak szerint nem más mint árnyék).

Molly is elhűlve látta a felvételeket, és azt mesélte kollégájának, hogy végig azt hitte, ő van még vele abban a helyiségben, mert úgy érezte, mintha valaki lenne a háta mögött.

A Mirror brit bulvárlap szerint a kocsma két épületből áll, az egyiket 1840-ben, a másikat 1872-ben építették. A pub vendégei gyakran számoltak be arról, hogy gyereksírást hallottak a söröző feletti szobából.

A felvétel természetesen komoly népszerűségnek örvend a paranormális jelenségekkel kapcsolatos Facebook-csoportokban. Egy kommentelő írja, hogy dolgozott abban az épületben, és éjszakánként rendszeresen hallott furcsa ajtócsapkodásokat.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner