Zachary Garrett és a felesége, Sierra már régóta tervezték a közös babát, de mikor eljött a nagy alkalom akkor mindketten elég idegesek lettek.

A kórházban a leendő apuka telefonon tudatta a családtagokkal, hogy megérkeztek a kórházba és hamarosan megindul majd a szülés. Egy rendkívül bensőséges pillanatról van szó tehát, amit ritkán ad ki az ember idegeneknek, vagy rég nem látott ismerősöknek.

Pedig pontosan ez történt Garrettékkel, de a dolog végül egész jól sült el.

Garrett csak meghatározott embereknek küldte el a fotókat, többek között a nagymamájának is, aki véletlen a választ úgy küldte el, hogy mások is megkapják, így teljesen idegen emberek kerültek rá az SMS-ezésre. Az egyik ilyen ember volt az a rég nem látott ismerős, akivel Zach már évek óta nem beszélt.


A férfi, akit egyébként Bobbynak hívnak, gratulált a leendő apának és felajánlotta, hogy adományoz egy kisebb összeget, amiből a család jó sok pelenkát tud venni, merthogy abból sosem elég.

Bobby szerint bármikor, amikor egy új élet jön létre, az egy áldás és egy csodálatos dolog, ezért szívesen segít, még akkor is, ha csak véletlen került bele a társalgásba.

Az újdonsült apuka elfogadta a felajánlást és nagyon megköszönte Bobbynak a segítséget.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner