Az amerikai férfi véletlenül saját magát lőtte le.

A plafonba lövöldözött a hangos szomszédok miatt, fejlövéssel vitték kórházba

Kritikus állapotban szállítottak kórházba egy férfit vasárnap este az amerikai Phoenix városában, miután véletlenül fejen lőtte magát, amikor a plafonba lövöldözve próbálta meg lecsendesíteni zajongó felső szomszédjait – jelentette a KTAR News. A lövésektől senki más nem sebesült meg – közölte az arizonai rádióval a helyi rendőrség.

A lövéseket helyi idő szerint vasárnap késő este eresztette a plafonba a meg nem nevezett férfi, aki előtte még felment hozzájuk, hogy megpróbálja őket lecsendesíteni. Vince Lewis rendőrőrmester a rádiónak elmondta, hogy a férfi nem sokkal éjfél előtt dörömbölt a szomszédok ajtaján, kiabált velük, és megpróbált velük kapcsolatot teremteni a nézeteltérés alatt.

Miután próbálkozása sikertelennek bizonyult, a férfi visszament a lakásába, majd többször is a plafonba lőtt. A rendőrség még vizsgálja, hogy pontosan hogyan is sikerült arcon lőnie saját magát.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner