A vámosoknak azonnal feltűnt, hogy valami nincs rendben a fiatal férfi fejével.

Forradalmi ötlettel próbált aranyat csempészni egy indiai férfi

Sokáig törhette a fejét a fiatal csempész, hogy mi lenne a legmegfelelőbb rejtekhely annak az 1,13 kilogrammnyi aranynak, amit az Egyesült Arab Emírségekből akart Indiába csempészni. Aztán valószínűleg a homlokára csapott, és már meg is volt a megoldás.

A Naushad nevű férfit október 4-én, pénteken tartóztatták le Kocsín nemzetközi repülőterén. Az átvizsgálása során, a feje tetején, egy paróka alatt, fekete nejlonban találták meg a csempészárut. Bár a férfi leborotválta a feje tetejét, a vámtisztviselőknek így is azonnal feltűnt a fura frizurája – írja a The Hindu című indiai lap.

A hatóságok gyanítják, hogy Naushad nem a saját szakállára dolgozott, hanem valakinek a futára volt, ezért nyomozást indítottak az ügyben. A reptéri vámőrök azt nyilatkozták, hogy bár az emberek az összes testrészükön próbáltak már aranyat illegálisan bejuttatni Indiába, ez volt az első eset, hogy valaki parókával próbálkozott.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner