Láttunk már furcsa párokat és korkülönbségen átívelő szerelmeket - augusztus végén például egy 27 éves nő ment hozzá szerelemből 83 éves párjához -, ám ez a történet még meglepőbb: itt ugyanis egész más áll a frigy hátterében.

A feleség egy 81 éves asszony, a férj egy 24 éves srác - meglepő indokkal házasodtak össze

Egy fiatal, Vinnicja városában élő ukrán, bizonyos Alexander Kondratyuk ugyanis azért ment hozzá 57 évvel idősebb, távoli rokonához, hogy megússza a hadkötelességet. A helyi törvények szerint ugyanis csak annak a 26 év alatti férfinak nem kell elmennie katonának, akinek papírja van arról, hogy gondoznia kell a feleségét. Az eset először 2018 elején szúrt szemet a hadseregnek. Ekkor azt hitték, Kondratyuk csak meghamisította a házassági papírokat - később azonban kiderült, hogy a fiatal férfi valóban elvette az idős asszonyt. A közelmúltban a helyi tévé is utánajárt az esetnek. Felkeresték az idős nőt, aki állította: a most 24 éves Alexander nem csak a katonaság megúszása miatt ment hozzá, hanem valóban nagyon rendes férje és gondját viseli. A szomszédok azonban arról beszéltek a stábnak: a fiatal férfit alig látni a környéken - az asszonyt, a 81 éves Zinaida Illarionovnát főleg az unokái látogatják - írja az Oddity Central. A párnak egyébként még két évig kell együtt maradnia, hogy Kondratyuk megússza a hadsereget.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner