A louisiana-i rendőrség tette közzé a furcsa esetet, miszerint elfogtak egy 23 éves nőt, akinek a vaginájába egy kisebb zacskónyi metamfetamin volt elrejtve.

Kábítószer és készpénz volt a nő vaginájában

Ashley Beth Rolland ellen július végén indult eljárás, mivel 5000 dollárt lopott el attól a férfitól, akivel akkor csupán egy hete élt együtt. A fiatal nő elfogása után a közel egy gramm kábítószer mellett 6233 dollárnyi készpénz is előkerült a furcsa „rejtekhelyről”: 62 darab százdolláros, illetve 33 dollárnyi tíz-, öt- és egydolláros összesodort bankjegy. Az egyébként tisztázatlan maradt, hogy az 5000 dolláron felüli összeg hogyan került a tolvajhoz.

Kábítószer és készpénz került elő a nő vaginájából, de fogalma sincs, hogy kerültek oda

Rolland amellett, hogy tagadta a kábítószer birtoklását és a pénzlopást, azt állította, hogy fogalma sincs arról, hogyan került a vaginájába ez a sok dolog. Ettől függetlenül persze az említett bűncselekmények elkövetésével elítélték a nőt, 8000 dollár ellenében szabadulhat az őrizetből.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner