A hátsójából, pontosabban a gömbölyded testrészről készített fotókból él Natalia Garibotto, a 26 éves, brazil Instagram-modell.

Fura kéréseket kap a brazil nő, aki a fenekéből él

A népszerű fotómegosztó oldalon több mint 1,3 millió követővel rendelkező nő azt mondja, a profilja működtetésében sokkal több munka van, mint a legtöbben gondolják, a siker pedig emberi kapcsolatokba kerül – írja a Mirror című brit lap.

Natalia, aki üzleti jogból és vállalkozásmenedzsmentből diplomázott a Miami Egyetemen. Korábban egy ingatlan-, és vagyonkezelő cégnél dolgozott, de két éve már, kizárólag az Instagram-profiljából él meg, melyen szexi képeket oszt meg magáról, a legtöbbször a fenekéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2019, időpont: 9:03 (PDT időzóna szerint)

Azt mondja, jelenleg, nagyjából 5 ezer dollárt (közel másfél millió forintot) keres egy posztjával, így évente 300 ezer dollár (majdnem 90 millió forint) körüli összeget keres az Instagramon. Ezen kívül azonban tőzsdei befektetésekből és a saját barnítóolaja forgalmazásából is van bevétele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2019, időpont: 12:02 (PST időzóna szerint)

Garibotto azt mondja, a sikernek ára van. Egyrészt, a profilja menedzselése sokkal több munkával jár, mint a legtöbben gondolják. Rengeteget dolgozik azon, hogy a követői száma növekedjen, folyamatosan fenntartsa az érdeklődést a profilja iránt, és hogy minél előnyösebb szponzorációs szerződéseket kössön. Natalia keményen küzd az alakjáért, és a narancsbőr ellen, ezért minden nap három órát tölt az edzőteremben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2019, időpont: 12:07 (PDT időzóna szerint)

A rajongóitól több száz házassági ajánlatot kap naponta, de vannak, akik egészen fura dolgokat kének tőle. Volt, aki a fürdővizét szerette volna megvenni, ki tudja, milyen céllal. A fiatal nő sok barátját veszítette el, mióta sikeres lett. Főleg olyanokat, akik megsértődtek rá, már nem volt hajlandó állandóan róluk is posztolni. A családja azonban nagyon büszke Nataliára, bár néha akadnak viták, amikor merészebb képeket posztol.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner