Aztán úgy tett, mintha meghalt volna.

Egy vegán tüntető igencsak furcsa módját választotta a tiltakozásnak – vette észre a Daily Mail. Egy Facebookra feltöltött videóban, ami azzal a címmel jelent meg, hogy „Üdvözlet a halálsoron”, egy tehénnek öltözött nő odamegy az előrecsomagolt hústermékek hűtőpultjához, térdre ereszkedik, és elkezdi „gyászolni” a kolbászokat.

A szupermarket munkatársai nem igazán törődnek a nővel, tovább töltik a hűtőpultot nem messze tőle. A videó ekkor megszakad, majd úgy folytatódik, hogy a nő már a földön fekszik, a kezében pedig egy lapot tart, amin egy állatkínzásról, az állatok kihasználásáról szóló, nagyhatású dokumentumfilmre, a 2018-as Dominionre hívja fel a figyelmet, ami elérhető már a YouTube-on is (figyelem, egyesek számára felkavaró felvételek vannak benne!).

A nőt ezek után már kiküldték az üzletből.

Watchdominion.com

Közzétette: Stef Rose – 2019. július 6., szombat

Egy másik vegán aktivista, Arkadiusz Swiebodzinski – akit nemrégiben egy borjú ellopása miatt ítéltek el – szintén megosztotta a videót, azzal a szöveggel:

Ha te egy tehén lennél, mire gondolnál, mikor végiggyalogolnál egy szupermarket egyik során, ami tele van más tehenek testrészeivel?

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner