A műtétekkel magának és feleségének is örömet okozna.

1,7 milliót kér, hogy átalakíttassa a felesége által megszégyenített férfiasságát

Egy férfi egy adománygyűjtő oldalon azért kezdett kampányba, hogy összegyűjtsön 6 ezer dollárt, 1,75 millió forintot, hogy átalakíttassa a péniszét – vette észre a Daily Mail. A műtéteket a GoFundMen azzal magyarázza:
Nekem és a feleségemnek körülbelül egy éve született meg az első gyerekünk, és bár csodálatos kicsi lány, azt szeretném, ha ő lenne az utolsó is (a feleségem többet szeretne). Azt is írja Joe Jackson, hogy nem engedhetnek meg több gyereket, a népességet sem növelné tovább, és szeretné ezért elköttetni magát. De nemcsak vazektómiát tervez, hanem emellett pénisznövelést és körülmetélést is. Hogy miért? Mert a feleségének csalódást okoz a „mikropénisze”. Ez a legdrágább, de nem a legfontosabb műtét. Sose tudnám megengedni magamnak, de a segítségetekkel végre elérhetném az álmomat, hogy ne legyen több gyerekem és a feleségem is elégedett legyen. Joe kilenc hónapja indította el az gyűjtést az oldalon, de eleddig még senki sem adakozott neki.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner