A vér szerinti anya az apa szeretője volt, de a férfi és felesége úgy döntöttek, megtartják a gyereket, és ők nevelik fel.

	Az óvodából vitte el a gyereket, akit 6 éve hamis papírokkal szült meg egy másik nőnek

Az Egri Rendőrkapitányságon kapta vissza a gyerekét egy házaspár. A 6 éves kislányt a vér szerinti édesanyja vitte el vidékre egy budapesti óvodából. Végül rendőrök mentek a kislányért, és adták vissza őt édesapjának és nevelőanyjának – számolt be az RTL Híradó. A történet ennél azonban jóval bonyolultabb. Zoltán és felesége éveken át vágytak gyerekre, hiába. Közben a férj megismerkedett egy másik nővel, aki terhes lett tőle. Úgy döntöttek, megtartják a gyereket, de Zoltán a feleségével neveli fel. A nő hat éve egy bécsi magánklinikán, hamis személyi igazolvánnyal, a feleség nevében szülte meg gyermekét. A házaspár azt mondja, 10 millió forintot fizettek a nőnek, aki lemondott a gyerekről. Később pedig öt évig eltartották. A házaspár a kórházból már sajátjaként vitte haza a csecsemőt, a kislánynak pedig ma is az áll az anyakönyvi kivonatában, hogy a feleség, Zsuzsanna az édesanyja. Mindez két évvel ezelőtt derült ki, több büntetőügy indult ellenük, mivel hamis adatokat adtak meg a szülésnél. Családi jogállás megsértése miatt első fokon mindhárman egy év hat hónap börtönt kaptak. A két nő felfüggesztve, az apa letöltendőt, de ennyit eltöltött már az előzetesben.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner